Tänkte inleda bloggen kort med min dag idag. Det hände en ganska speciell sak på gymmet kan jag säga. Jag står och tränar som vanligt, kör skivstångscurls, och då kommer det fram en kille och frågar mig: Vill du ha lite mer vikter? Det där ser väldigt enkelt ut. För att bygga stora muskler måste du lyfta tungt.

Jag bara stog där nästan som ett frågetecken och tittade på honom. Så sjukt oförskämt och konstigt. Till råga på allt var han uppenbart mindre än mig, troligtvis har han knappt sett insidan på ett gym förens idag. Som om inte detta vore nog lät han osäker på rösten.

Jag minns inte exakt vad jag sa men något i stil med ”ursäkta, vad snackar du om?” Då var han påväg att börja på samma kula igen men jag avbröt honom ganska snabbt ”SERIÖST vad håller du på med”. Då blev han väldigt osäker och ursäktade sig med att det var något ”skämt” han gjorde bla bla.

Tydligen villa han härma denna killen:

Problemet var bara att han gjorde det sjukt dåligt och osäkert samt att han inte filmade… Det blev bara wierd, hahaha.

Nåväl, välkommen hit!